06 Şubat 2023

Marifet Okulu’nda dopdolu geçen bir dönemin sonunda öğrenciler kış kampında bir araya geldi. Kocaeli’nde gerçekleşen kamplarda öğrenciler rehberleriyle birlikte çeşitli sanat etkinlikleri, oyunlar ve yarışmalar yaparken ailelerinden uzakta bir kamp tecrübesini deneyimlediler.

Kocaeli İYC Hidayet Adıyaman Yurdu’nda gerçekleşen erkek kampında öğrenciler vakit namazları, Kuran’ı Kerim ve hadis derslerinin yanında futbol, halat çekme, güreş ve diğer oyunlarla eğlenceli vakit geçirdiler. Kampların olmazsa olmazı ateş başında bir araya gelen öğrenciler marşlar söylediler.

Kocaeli İYC Şehit Esma Yurdu’nda gerçekleşen kız kampında ise öğrenciler kampın açılışını trekking ile yaptı. Kuran’ı Kerim ve Hadisi Şerif gibi temel derslerin yanı sıra çeşitli etkinlik ve oyunlarla bir araya gelen öğrenciler birlikte vakit geçirerek bağlarını güçlendirdi, ikinci dönem öncesinde motivasyon kazandılar.

Kış kamplarının sona erdiği Marifet Okulu’nda ikinci dönem bu hafta itibariyle başlayacak. Kontenjan dahilinde kayıtların sürdüğü program hakkında bilgi web sitesi ve irtibat numarası aracılığıyla sağlanmakta.