09 Ocak 2024

Marifet Okulu tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz hafta Marifet Okulu’nda 3 ayrı etkinlik ve proje sunumlarıyla geçti.

Lise grubu kız öğrencileri proje haftası kapsamında daha önce seçmiş oldukları İslam ülkelerine dair sunumlar gerçekleştirdiler. Ülkelerin tarihi ve kültürel özellikleri başta olmak üzere farklı yönlerini tanımakla kalmayıp bir yandan da eğlenceli bir proje sürecini geride bıraktılar. Yine kız grubu haftayı Efruze Esra Alptekin hocamızın yönetiminde Drama etkinliği ile tamamladılar.
Lise erkek grubu ise haftayı serbest etkinlik kapsamında Laser Tag etkinliğiyle tamamladılar. İki ayrı grupla gerçekleştirilen mücadele kıran kırana geçti.

Ortaokul gruplarında ise geçtiğimiz hafta temel derslerin yanısıra Hüseyin Süer hocanın yönetiminde Musiki etkinliğinin ikinci etabı tamamlandı. Genel tekrar ile başlayan ders, nota tekrarı ve ritm çalışmaları ile devam etti. Etkinliğin sonunda ise grup koro çalışmaları ile birlikte müzik yapma becerilerini geliştirme imkanı buldu. Ortaokul etkinliklerine ek olarak erkek grupları gün sonunda soluğu halısaha etkinliğinde aldılar. İki ortaokul grubunun ve rehber hocaların katılımıyla gerçekleştirilen futbol etkinliğinde kazanan "dostluk" oldu.