02 Ocak 2023

Marifet Okulu’nda dönem dersleri tüm hızıyla sürerken bu hafta öğrencilerimiz Marifetli Şef yarışması ve film etkinliği ile eğlenceli vakit geçirdiler.

Marifet Okulu’nda bir gelenek haline gelen Marifetli Şef yarışmasında bu dönem ortaokul grupları farklı makarna ve sos tarifleri ile jüri huzuruna çıktılar. Birbirinden farklı yemek sunumlarının olduğu yarışmada jüri tarafından lezzet, sunum, mutfak kullanımı yönleriyle değerlendirilen tariflerde kazananlar ise erkek gruplarında “Mini Masterchefs”, kız gruplarında ise “Gurub” ekipleri oldu.

Diğer taraftan lise ekipleriyle bu hafta P4C etkinliği kapsamında film izleme dersi gerçekleştirildi. Film etkinliğinin ardından Esad Ergen hocamızın yönetiminde filmin analizi yapılırken, önceki hafta yapılan P4C uygulama dersinin devamı niteliğinde planlanan etkinlikte izlenen filme dair farklı perspektiflerde değerlendirmeler yapıldı.

1. haftası tamamlanan Marifet Okulu’nda eğitimler tüm hızıyla sürerken kayıtlar web sitesi ve irtibat numarası aracılığıyla alınarak devam ediyor.