13 Haziran 2023

Zengin içeriği ve alanında uzman eğitimci kadrosuyla düzenlenen zirve, iki panel semineri ve 10 atölye çalışmasıyla katılımcılara bir eğitim ziyafeti yaşattı. Eğitimciler, ebeveynler ve alana dair ilgililere yönelik hazırlanan program, YEKDER Yönetim Kurulu Başkanımız Hüseyin Türkan ve Derya Öncü Eğitim Kurumları Genel Müdürü Gökhan Melikoğlu’nun selamlama konuşmalarının ardından panel seminerleri ile devam etti.

YEKDER Çocuk Eğitimleri Komisyon Başkanı ve Üsküdar Üniversitesi Öğr. Gör. Elif Konar Özkan’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde İbn Haldun Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğr. Üyesi Dr. Akın Bulut “Eğitimde Dijital Dönüşüm” ve Yapımcı, Yönetmen Nurullah Yenihan “Dijital Dünyanın Çocukları” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi. Panel programı sonrası panelistlere ve atölye liderlerine hediyeleri ve kendileri adına dikilen fidan sertifikaları takdim edildi.

 Verilen aranın ardından zirve, iki oturumdan oluşan 10 atölye çalışması ile devam etti. Alandan çok sayıda katılımcının ilgi gösterdiği atölyeler eş zamanlı olarak başladı.

Benzersiz başlıkları ve eğitimci kadrosu ile alana dair önemli bir çalışma haline gelen “Temel Eğitim Zirvesi- Dijitalleşme” programına katkıda bulunan eğitimcilerimize ve ilgi gösteren tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.