20 Aralık 2023

YEKDER Çocuk Eğitimleri Komisyonu tarafından gerçekleştirilen Eğitimci Geliştirme Programı (EGP), çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev alan eğitimcilerin ve eğitimci adaylarının katılımlarıyla tamamlandı. On hafta boyunca her cumartesi dört ders süren eğitim programında Zihin Haritaları ile Öğreniyorum, Din Eğitiminde Drama, Etkileşimli Kitap Okuma Teknikleri, Mahremiyet Eğitimi gibi ders başlıkları, zengin içerikleri ile alanında uzman eğitimciler tarafından sunuldu. Derslerin ardından dönem sonu değerlendirme sınavı uygulanarak öğrencilerin bilgi düzeyleri test edildi ve dersler nihayete erdirildi.

EGP derslerin tamamlanmasıyla 16 Aralık'ta kapanış programı gerçekleştirilerek eğitimde başarılı olan ve devamlılık sağlayan katılımcılara katılımcı belgeleri teslim edildi. EGP eğitimcilerinin ve öğrencilerinin katılım sağladığı kapanış programı, Çocuk Eğitimleri Komisyonu Başkanı Elif Konar Özkan’ın veda konuşmaları, programın eğitimci hocaları ve Çocuk Eğitimleri Koordinatörü Nur Vesile Yalav’ın teşekkür konuşmaları ile devam etti. Ardından EGP eğitimcileri, öğrencilere katılım belgelerinin yanı sıra hediyelerini takdim ettiler. Toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile program nihayete erdirildi.