Yekder Bülten

Aralık 2021

Aile İçi Etkinlik Atölyesi 2 Kayıtları Başladı!

YEKDER, Ailede Din Eğitimi Programı (ADEP) kapsamında sürdürdüğü çalışmalara bir yenisini ekleyerek Aile İçi Etkinlik Atölyesini ilgililerine sunuyor. Ebeveynleri, çocuklarına din eğitimi verirken kullanabilecekleri film, klip, kitap, müzik, drama etkinlikleri ve oyunlarla desteklemek üzere hazırlanan Aile İçi Etkinlik Rehberi, anne-babaların ve tüm eğitimcilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

YEKDER Kurumsal Ziyaretleri Devam Ediyor

Yönetim Kurulu Başkanımız Hüseyin Türkan, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Gülsüm Pehlivan Ağırakça ve Koordinatör Büşra Murat, Yeşilay Başkan Vekili Dr. Mehmet Dinç'i makamında ziyaret etti.

8-14 Yaş EGP Eğitimleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Eğitimci Geliştirme Programı (EGP), beşinci haftasında Gelişim Psikolojisi, Sınıf Yönetimi, Dersine Renk Kat ve Çocuk Edebiyatında Dini Motifler dersleri gerçekleştirildi.

2021 Güz Dönemi İnsan ve Toplum İlm-i Hâli Programı Tamamlandı

10 hafta boyunca üç seminer şeklinde bireyleri ve ebeveynleri geleceğin dünyasına hazırlamayı amaçlayan İnsan ve Toplum İlm-i Hâli programının Güz dönemi tamamlandı.

Marifet Okulu’nda Serbest Etkinlik Haftası

Gençlik Eğitimleri Komisyonumuz bünyesinde faaliyetlerine devam eden “Marifet Okulu” eğitim programı ilk temasını tamamladı.

Eğitimin Bir Parçası Sosyal Etkinlik Gerçekleştirildi

Eğitimci Geliştirme Programı (EGP) katılımcıları, "Eğitimin Bir Parçası olarak Sosyal Etkinlik” dersi kapsamında bu hafta dış etkinlik ziyaretlerinde bulundu.

Gençler, Sunum ve İletişim Becerilerini Geliştirdi

Marifet Okulu Lise öğrenci grupları, evrenin yaratılışındaki kanıtlar ve doğa ile insan ilişkisi gibi sorgulayıcı konuları ele alarak yaptıkları sunumlarla iletişim becerilerini kullandı.