Yekder Bülten

Haziran 2021

YEKDER 8. Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Kurulduğu günden bu yana “çocuk”, “genç”, “yetişkin” ve “eğitimci”lere yönelik özgün eğitim programları, yayınlar ve materyaller geliştiren, uygulayan ve modelleyen YEKDER, 8. Genel Kurulunu gerçekleştirdi. 19 Haziran 2021 Cumartesi günü Üsküdar Adile Sultan Kasrı’nda düzenlenen devir teslim programına YEKDER genel kurulu üyelerinin yanı sıra, çatı kuruluşumuz İLKE Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu üyeleri, kardeş kuruluşlarımız İGİAD ve İLEM’in başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve mensupları, kamu, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri iştirak etti.

Detaylı Bilgi

YEKDER Yaz Atölyelerinin Kayıtları Başladı!

“Din Eğitiminde Alternatif Yaklaşımlar” temasıyla okulöncesi, çocuk, genç ve yetişkin eğitimleri alanına dair çalışmalarda bulunan eğitimci ve eğitimci adaylarına yönelik yaz atölyeleri kayıtları başladı.

İLEM’den YEKDER Yeni Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

YEKDER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Türkan ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı kardeş kuruluşumuz İlmi Etüdler Derneği (İLEM) heyetinde, Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Macit, Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Çolak, Talha Erdoğmuş ve Genel Sekreter Yusuf Temizcan yer aldı.